Nike i Devin Booker lansiraju nove tenisice. Dlakave su, a evo i zašto

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SURADNJI s američkim košarkašem Devinom Bookerom, a nakon uspješnice Nike Book 1 tenisica, Nike se sprema lansirati Nike Book 1 "Haven" tenisice. U pitanju su casual tenisice, a ovaj model je mnogima privukao pozornost jer je posvećen Bookerovom psu Havenu.

Crne, dlakave i posebne

Kao i pas, tenisice su crne i dlakave. Gornjište je crno i mat, a ovratnik tenisice i vezice okružuje sjajna crna dlaka. Swoosh simbol je brončane boje čime se razbija monokromatski izgled tenisica. Nike Book 1 "Haven" tenisica također ima prozirne potplate.

"Sviđaju mi se", "Izgledaju tako čisto", "Opako", "Sviđa mi se inspiracija, ne sviđa mi se izvedba", neki su od komentara na Instagramu. Nikeove Book 1 "Haven" tenisice bit će puštene u prodaju 6. travnja.

Inače, Nike Book 1 krenuo je s limitiranim izdanjem "Clay Orange" nakon čega je uslijedio šire dostupan model "Mirage" u veljači 2024., piše High Snobiety. Od tada, Nike i Booker redovito rade na novim reizdanjima, tako da ostaje vidjeti i što nam još spremaju.

Pročitajte više