Nike ima novu futurističku kolekciju Forward. Pogledajte modele

Foto: nike.com/about.nike.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE ima novu futurističku kolekciju Forward, u kojoj je odjeća izrađena od novog materijala s ultratankim slojevima izbušenima iglom.

Materijal opisuju kao supermekan, nevjerojatno topao i apsurdno lagan, a najvažnije što ističu je da je napravljen s prosječno 75% manje ugljika u usporedbi s tradicionalnim pletivom. 

"Nazvali smo kolekciju Forward jer tamo idemo", poručuju iz Nikea. 

Nike Forward ženski hoodie (1069.95 kn)

Kolekciju su namijenili "futuristima koji poštuju mudrost utabanih putova". "Klinac koji gradi svemirski brod u svom vrtu, ovo je za njega, za nas i sve ostale", napisali su. 

"Danas je to hoodie. Sutra može biti bilo što", istaknuli su. 

Nike Forward ženski crew (919.95 kn)

U kolekciji se za sada nalaze hoodice i crew majice koje imaju džepove s neobrađenim rubovima, otkrivene šavove i druge dizajnerske odluke koje pomažu Nikeu u stvaranju manje otpada u procesu proizvodnje.

Uvodna kolekcija ove linije koristi Therma-FIT ADV sloj koji pruža toplinu i udobnost onome tko je nosi. 

Nike Forward muški hoodie (1069.95 kn)

Kolekcija je napravljena tako da je svakim danom udobnija za nositi. "Napravite puno uspomena u njoj, napravljena je da se nosi do savršenstva. Ako se brineš za nju, i ona će se brinuti za tebe", poručuju. 

Nike Forward muški crew (919.95 kn)

Pročitajte više