Ovaj Nikeov pončo pretvara se u šator

Foto: deadstock.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE ISPA neumorno traži nova rješenja u svijetu odjeće, a ljeto 2024. nije iznimka. Njihov podbrend Innovate. Disrupt. Protect. Adapt. nedavno je predstavio novu kolekciju koja se sastoji se od elegantnih komada odjeće, uključujući funkcionalnu obuću i slojevitu odjeću. Međutim, među svim tim komadima jedan se izdvaja - ISPA Metamorph Poncho.

Idealan za kampiranje

Ovaj poncho, dostupan po cijeni od oko 670 eura, nije samo modni dodatak, već i praktično rješenje za avanturiste jer se u potpunosti može transformirati u šator. Izrađen od laganih slojeva najlona, ovaj poncho nosi se s bilo kojim vremenskim uvjetima - potpuno je vodootporan i opremljen dvostrukim zatvaračem. Njegova siva verzija je reverzibilna, dolazi s odvojivom kapuljačom i sklopivim štapovima za postavljanje šatora, čineći ga savršenim za brzu improvizaciju na putovanjima.

Osim što se lako pretvara u šator, Metamorph Poncho može se pretvoriti i u praktičnu torbu za nošenje i pakiranje. Možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više