Nike predstavio novčanik za kartice. Ljudi pišu: Dosadno

Foto: nike.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POVODOM obilježavanja Dana Air Maxa 2024. godine, Nike Sportswear odlučio je obradovati obožavatelje tenisica diljem svijeta neočekivanim dodatkom. Pored niza iščekivanih komada obuće, među kojima se ističu Air Max 1 '86 Royal Blue tenisice, Nike lansira i jedan dodatak - novčanik za kartice Air Max 1 '86.

Ovaj modni dodatak odaje počast klasičnom dizajnu Air Maxa iz 1986. godine. Novčanik je izrađen od kože, dolazi u bijeloj boji s kraljevsko plavim detaljima i Swooshem u istoj nijansi. Na stražnjoj strani nalazi se utor za do tri kartice, dok se prednji pretinac može koristiti za čuvanje gotovine ili bilješki.

Osim novčanika, stižu i tenisice

No kao što smo već naveli, Nikeovo obilježavanje Dana Air Maxa ne zaustavlja se na novčaniku. Uz ovaj dodatak Nike ponovno lansira kultne tenisice Air Max 1 '86. Ove tenisice, sada s moderniziranim detaljima i poboljšanom udobnošću, zasigurno će privući pažnju ljubitelja tenisica i Nikeovih legendarnih silueta.

Mnogi su putem društvenih mreža, poput Instagrama, komentirali ove novitete. Nekima se novčanik sviđa te su ga opisali kao "lijepog i jednostavnog", no drugima je dizajn "dosadan". Što se tiče modela Air Max 1 '86 Royal Blue, neki su istaknuli da "im budi nostalgiju", a drugi da će "definitivno ugrabiti par".

Od spomenutih noviteta tenisice će biti prve dostupne za kupnju od 22.3. po cijeni od 159.99 eura putem službene Nikeove stranice. Zatim, 26.3. dostupan će biti i novčanik po cijeni od 28 eura. Tenisice možete vidjeti ovdje, a novčanik ovdje

Pročitajte više