Nova boja popularnih UGG papuča stigla i kod nas. Gotovo su rasprodane

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UGG papuče dominirale su prošlom godinom, a čini se da se njihova popularnost nastavlja i u novoj, barem ako je suditi po društvenim mrežama. Posebno su popularna dva modela - Tasman i Tazz, a marka konstantno izbacuje nove boje. Jedna je od novih boja Tazz papuča, koja je stigla i u trgovine kod nas i zapela nam za oko, Mangosteen, odnosno jarko ljubičasto-ružičasta. 

Boja je lijepa, ali i upečatljiva te ćete, ako se odlučite za ovaj par, svakako biti zamijećeni odlučite li prošetati ih i izvan kuće. Papuče izvan kuće? Da, to je trend i nije ništa čudno. Mnogi ove papuče nose i po vani prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza. 

Tazz papuče u ovoj novoj boji našli smo u ShoeBeDo trgovini u Zagrebu, cijena im je 130 eura. Na stanju je bilo svega nekoliko brojeva, nažalost ne i našeg. Kasnijim pretraživanjem našli smo ih i u njihovoj online trgovini ovdje. No isto je samo par brojeva trenutno na stanju. Očito je popularna boja, a i papuče. 

Tazz papuče u novoj boji došle su i u druge internetske trgovine, poput Zalanda, ali ih tamo nema na stanju više. No mogu se naći i na StockX-u, tamo je i nešto više brojeva na stanju, ali su skuplje i cijena im kreće od 138 eura naviše. Možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više