Omražene tenisice vratile su se na velika vrata

Screenshot/Foto: TikTok/isabelmarant.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SJEĆATE li se tenisica s visokom petom koje su bile hit prije desetak godina? Sviđale vam se ili ne, opet su u trendu. U neutralnim bojama ili, u skladu s aktualnim trendovima, s izgledom trapera, još jednom su preplavile ulice modnih meka, a korisnici društvenih mreža rado ih pokazuju za lajkove.

"Neću se ispričavati"

Isabel Marant model tenisica Bekett još jednom je u trendu. Ove tenisice s visokom petom komad su obuće oko kojeg su se lomila koplja. Glomazne, sportske, ali s visokom petom, ove su tenisice privlačile pozornost, bila ona pozitivna ili negativna. Ako ste ih imali i prestali nositi zato što više nisu bile trendi, došlo je vrijeme da ih izvadite iz ormara.

@hinternet04 I gave into the trend and I’m not sorry 😚#isabelmarant #isabelmarantwedges #racerworldwide #unboxing #fyp ♬ Carrie Bradshaw - Gal Matza
@manondevelderx

hate it or love it

♬ JINHO 9 blind op zoek - JINHO 9
@pilvelytt contraversial but how can I not buy these??? wedge sneakers are back babes whether you like it or not THEY ARE BACK #wedgesneakers #fashiontrend2024 #isabelmarant #isabelmarantwedges ♬ original sound - clothes are friends

"Trebam ih", "I ja trebam kupiti jedne, tako sam uzbuđena", "Opsjednuta sam", "Neću se ispričavati, ljubiteljica sam ovih tenisica", "Moja učiteljica španjolskog ih nosi", "Ne", "Volim ih", "Dodaju li ove cipele na visini?" neki su od komentara na TikToku.

Bekett tenisice rađene su od samta i kože, a zatvaraju se čičkom. Traper varijanta tenisica je rađena od kože i pamuka. Pete su visoke 5 centimetara.

Bekett tenisice, Isabel Marant, 475 eura
Bekett tenisice s traperom, Isabel Marant, 475 eura

Pročitajte više