Oprah Winfrey se kune u ovaj piling koji možete kupiti i kod nas

Foto: Shutterstock/dermatologica.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DERMATOLOGICA je brend osnovan još 80-ih, a mnogi kojima je stalo do kvalitetne njege kože koriste upravo njihove proizvode. Među njima je i Oprah koja kaže da upravo ovom brendu duguje kvalitetu svoje kože. Naime, velika je ljubiteljica njihovog pilinga koji je dovoljno nježan da ga možete koristiti svaki dan.

Dovoljno nježan za svakodnevno korištenje

Dermatologica Daily Microfoliant pogodan je za sve tipove kože. Ne sadrži umjetne mirise i boje. U pitanju je enzimski piling na bazi riže, koji nježno uklanja mrtve stanice kože. Korištenje je jednostavno. Malo pilinga istresite na dlanove i trljajući napravite kremastu pastu. Zatim masirajte lice smjesom i temeljito isperite. Nastavite njegu kao i obično.

Enzimski piling zanimljiv je zbog svoje nježnosti. Dok se primjerice kemijski piling preporučuje osobama masne kože, a mehanički piling sve se više seli u salone jer ga se smatra pregrubim za kućno korištenje, enzimski piling možete koristiti svakodnevno i kod kuće, barem prema tvrdnjama brenda.

Daily Microfoliant, od 18 eura

Pročitajte više