Ova kuća u Zagrebu prodaje se za 690.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POTRAZI za zanimljivim nekretninama na prodaju, pregledali smo Index Oglase. U svojoj smo potrazi pronašli veliku i lijepo uređenu kuću u zagrebačkim Šestinama. Kuća je veličine 380 kvadrata, a okućnica se proteže na 493 kvadrata. Kuća je izrađena 2013., a teren zemljišta je u padu prema sjeveru. Kuća se prodaje po cijeni od 690.000 eura.

Prvi kat je nedavno adaptiran

Kuća se nalazi u mirnom naselju te je okružena zelenilom, luksuznim kućama i urbanim vilama. Idealna je za miran obiteljski život. Kuća se sastoji od prizemlja i prvog kata. U prizemlju se nalaze dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, tri spavaće sobe, kupaonice, zaseban WC, dva spremišta, terasa i hodnik.

Prvi je kat prenamijenjen u dva zasebna stana 2019. Tad je adaptiran cijeli kat. Prvi se stan sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupaonice i balkona. Drugi se stan sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, jedne spavaće sobe, kupaonice i balkona.

Orijentacija stana je sjever-istok-zapad. Kuća se grije na dizalicu topline. Stanarima su osigurana dva garažna i dva vanjska parkirana mjesta. Oglas pogledajte ovdje, a više fotografija pogledajte niže.

Index Oglasi

Pročitajte više