Ovaj šareni badić nam je odličan. Našli smo ga na sniženju

Foto: kalkstore.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U ONLINE trgovini Kalk Store našli smo neke odlične komade na sniženju, a posebno nam se svidio ovaj dvodijelni badić u kombinaciji jarkih boja. Postoji nekoliko različitih gornjih i donjih dijelova koji se mogu kombinirati, a nama se najviše sviđa ovaj balkonet gornji dio koji se može upariti s kupaćim gaćicama iste boje, a može se birati između visokog ili niskog struka.

Nelia Colorful gornji dio karakterizira balkonet dizajn koji učvršćuje i podiže poprsje budući da ima žicu za dodatnu potporu, s fiksnim naramenicama i uklonjivim jastučićima. Manami Colorful donji dio karakterizira visok struk. Na stražnjoj strani ima izrez u brazilskom stilu i zlatnu pravokutnu metalnu pločicu na stražnjoj strani s logotipom Kalk.

Redovna cijena ovog kupaćeg kostima je 94.98 eura, a sada na sniženju košta 66.49 eura. Kupaći kostim možete vidjeti ovdje. Ostale kupaće kostime iz Colorful kolekcije možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više