Ovaj oblik torbe je hit. Izdvojili smo najljepše modele

Foto: therow/lemaire.fr/net-a-porter.com/arket.com/massimodutti.com/zara.com/stradivarius.com/uniqlo.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLOG travnja globalna online šoping platforma Lyst proglasila je Uniqlovu torbu u obliku polumjeseca "najpopularnijim proizvodom" prvog kvartala 2023. godine. Uspon ove torbe - viđene posvuda, od gradskih ulica do društvenih mreža - ukazuje na širu potrebu mnogih za praktičnim modnim dodacima, koji su od tada postali uobičajeni među zvijezdama i modnim insajderima.

Obilježene zakrivljenim siluetama i trakom za nošenje preko tijela, ove torbe za nošenje preko ramena su jednako funkcionalne koliko i estetski privlačne, piše Vogue. Mnogi brendovi, mimo Uniqla, lansirali su svoje inačice, a neki su tim torbama dali prilično zanimljiva imena.

Od kroasana do banane

Francuski brend Lemaire je čak otišao toliko daleko da je svoj primamljivi model nazvao Croissant (kroasan). Njegova verzija dolazi u nekoliko različitih materijala, od meke kože, trapera, pamuka pa do najlona. Brend Olsen sestara, The Row, svoju verziju naziva Banana.

Mnogi celebovi viđeni su kako nose upravo ovaj oblik torbe na svom ramenu posljednjih mjeseci, a trik za pronalaženje savršenog stila koji će vam pristajati je da prije kupnje razmislite o tome što biste u njoj nosili. Naime, postoje manje, ali i prostranije verzije. No, valja imati na umu da prepunjena torba može izgubiti svoj početni, primamljiv oblik i izgledati obješeno.

Pregledali smo ponude trgovine i izdvojili najljepše modele niže. 

Banana torba, The Row, 2240 eura
Croissant torba, Lemaire, 940 eura
Torba, Simone Rocha, Net-a-Porter, 585 eura
Torba, Arket, 189 eura
Torba, Massimo Dutti, 149 eura
Torba, Zara, 29.95 eura
Polumjesec torba, Stradivarius, 25.99 eura
Polumjesec torba, Stradivarius, 19.99 eura
Torba, Uniqlo, 14.90 eura
Torba, H&M, 14.99 eura

Pročitajte više