Ove Zagrepčanke privukle su pažnju modnim kombinacijama. Pogledajte fotke

Foto: Luka Šangulin/INDEX/dfranklincreation.com/amazon.de/schutz-shoes.com/bibloo.hr/etsy.com/zalando/ecipele

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOV fotograf prošlog je tjedna uhvatio odlične odjevne kombinacije u centru Zagreba, a mi smo izdvojili svoje favorite te našli iste ili slične komade.

Na zagrebačkoj špici ovog puta su nam za oko zapele tri modne kombinacije u kojoj glavnu ulogu imaju dugački zimski kaputi te prekrasne torbice preko ramena.

1. Tamnoplavi kaput s bijelim modnim dodatkom

Ova djevojka je dugački tamnoplavi kaput iskombinirala s bijelom torbicom koja nalikuje jednom modelu Boss torbi. Na nogama ima gležnjače sa zakovicama koje su još uvijek u trendu. Svoj tamni look upotpunila je crnim naočalama koje podsjećaju na model D. Franklin naočala.

Evo koje smo iste ili slične komade našli:

  • D. Franklin naočale, 49.99 € (376.65 kn)
  • Boss torbica, 250 € (1883.63 kn)
  • Andrea Bootie, 260 €‌ (1958.97 kn)

2. Ružičasti kaput i gležnjače na petu

Kod ovog outfita najprije smo zamijetili prekrasan dugački ružičasti kaput. Jako je lijepo iskombiniran s trapericama i gležnjačama s kockastim vrhom te malom kožnom torbom u bordo boji.

Ove čizme pronašli smo na njemačkom Zalandu, no, nažalost, rasprodane su, isto kao i ova kožna torba koja podsjeća na Kurt Geiger London torbicu. No pronašli smo slične komade.

  • Tommy Hilfiger torba, 106.90 € (805.44 kn)
  • Ružičasti vuneni kaput, 118.20 € (890.58 kn)
  • London Rag gležnjače s patentnim zatvaračem, 122.43 € (922.45 kn) 

3. Krzneni kaput i bijela haljina

Ova djevojka je s prljavo bijelom haljinom iskombinirala crni krzneni kaput. Cijeli je outfit upotpunila crnom torbicom, naočalama i čizmama. Odlična casual kombinacija za izlazak u grad. 

Evo koje smo iste ili slične komade našli:

  • Valentino torba, 128.61 € (969.01 kn)
  • Vintage sunčane naočale u obliku šesterokuta, 15.16 € (114.22 kn)
  • Dune LONDON Chelsea čizme, 150.50 € (1133.94 kn) 

Pročitajte više