"Ovo je sve što sam ikada željela": Rare Beauty Selene Gomez lansira novo rumenilo

Foto: rarebeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OTKAKO je Selena Gomez 2020. godine pokrenula svoju kozmetičku liniju Rare Beauty, brend je postao senzacija. Od korektora do kistova i sjenila, obožavatelji ljepote oduševljeni su raznolikom ponudom linije.

Posebno su popularna kremasta i tekuća rumenila te praškasti i tekući highlighteri, koji su postali viralni među ljubiteljima ljepote. Osim luksuznog pakiranja, obožavatelji cijene bogat i dugotrajan pigment ovih proizvoda.

@rarebeauty Replying to @bellatargeryen Meet the NEW Soft Pinch Luminous Powder Blush 💗💫 A pinch of vibrant color with a glassy sheen will make you see blush in a whole new light. Launching March 28 in 6 radiant shades only @sephora, Sephora @Kohl’s, @SPACE NK, and rarebeauty.com. P.S. You'll also be able to shop it early only on the Sephora mobile app, March 27.  #rarebeauty #rarebeautyblush #newrarebeauty #newatsephora #softpinch #softpinchluminouspowderblush #softpinchpowderblush #powderblush #rarebeautypowderblush ♬ original sound - Rare Beauty

Sada će Rare Beauty izbaciti svoj novi proizvod koji će spojiti sve omiljene karakteristike njihovih rumenila i highlightera u jednom.

Šest različitih nijansi

Soft Pinch Luminous Powder Blush bit će lansiran 28. ožujka, pružajući hibrid svjetlucavog rumenila i highlightera u šest različitih nijansi, prilagođenih svakom tonu i tipu kože. Zamislite to kao kompaktnu verziju miješanja tekućeg highlightera s kremastim ili tekućim rumenilom - sve u jednom proizvodu.

Novi proizvod iz Rare Beauty izazvao je oduševljenje među obožavateljima, što se može vidjeti iz brojnih komentara ispod Instagram objave. "Ovo je sve što sam ikada željela", "Tako je lijep i pigmentiran... treba mi!","Doslovno sam sanjala o ovome", neki su od komentara.

Pročitajte više