Ovo su do sada najpopularniji ljubavni romani u 2023.

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOODREADS je okupio najpopularnije ljubavne romane iz prve polovice 2023. Ovo su naslovi koji izazivaju najveći interes čitatelja, prema recenzijama i ocjenama.

U nastavku donosimo top 10 najpopularnijih ljubavnih romana na Goodreadsu.

1. Sretno mjesto, Emily Henry

Par koji je prekinuo prije nekoliko mjeseci sklopio je pakt da će se pretvarati da su još uvijek zajedno na godišnjem tjednom odmoru sa svojim najboljim prijateljima.

Sretno mjesto, cijena je 13.99 € (105.41 kn)

2. Stvari koje skrivamo od svjetla, Lucy Score

Šef policije Nash Morgan poznat je kao dobar dečko i da mu hlače uniforme pristaju kao salivene. Ali otkako je Nash teško ranjen na dužnosti, bori se s PTSP-om i depresijom. Zadnje što mu treba je njegova nova susjeda Lina koja će ga natjerati da osjeti stvari koje dugo nije osjetio.

Stvari koje skrivamo od svjetla, cijena je 12.99 € (97.87 kn)

3. Konačna ponuda, Lauren Asher

Priča prati Cala, čovjeka koji se više od desetljeća bori s ovisnošću. Dok bi neki rekli da ima život na kakvom bi mu većina zavidjela, čini se da uvijek postoje prepreke na njegovom putu do sreće. A neke od tih prepreka su i sam Cal koji je sam sebi najgori neprijatelj.

Konačna ponuda, cijena je 9.99 € (75.27 kn)

4. Romantična komedija, Curtis Sittenfeld

Spisateljica komedija zbog neuspjelih veza misli da više nikad neće pronaći ljubav, sve dok zgodna pop zvijezda to ne preokrene.

Romantična komedija, cijena je 17.50 € (131.85 kn)

5. Yours Truly, Abby Jimenez

Brianna i Jacob rade zajedno i oboje su spremni za isto unapređenje, tako da ga ona mrzi. Sve dok joj on ne napiše pismo, a njezini osjećaji se otope. Roman užasnih prvih dojmova, smiješnih drugih prilika i radosti u pronalaženju savršenog partnera.

Yours Truly, cijena je 27.30 € (205.69 kn)

6. Nađimo se na jezeru, Carley Fortune

Ljubavna priča koja oduzima dah o dvoje stranaca koji se spoje kad su najpotrebniji. Jednom u ranim dvadesetima i opet desetljeće kasnije.

Nađimo se na jezeru, cijena je 10.29 € (77.53 kn)

7. Eksperiment prave ljubavi, Christina Lauren

Iskre frcaju kada spisateljica ljubavnih romana i redatelj dokumentarnih filmova udruže snage kako bi osmislili savršenu holivudsku ljubavnu priču i podigli svoje karijere na višu razinu, ali samo ako mogu spriječiti kemiju između njih.

Eksperiment prave ljubavi, cijena je 27.38 € (206.29 kn)

8. Georgie, All Along, Kate Clayborn

Mudar i duhovit roman koji odzvanja pravovremenim pitanjima o ljubavi, karijeri, pomirenju s prošlošću i pronalaženju vlastitog puta uz spoznaju svoje prave vrijednosti. Iskrena i duboko emotivna, Georgie, All Along je pametno, nježno štivo za svakoga tko se ikada pitao o životu koji je pobjegao.

Georgie, All Along, cijena je 16.19 € (121.98 kn)

9. Exes and O's, Amy Lea

Influencerica na društvenim mrežama opsjednuta ljubavnim romanom vraća se svojim bivšima u potrazi za pravom ljubavi.

Exes and O's, cijena je 8.99 € (67.74 kn)

10. Vježbom do savršenstva, Sarah Adams

Annie Walker je u potrazi za svojim savršenim parom, nekim tko lijepo upotpunjuje njezin sretan i miran život u Rimu. Nažalost, zabrine se da bi njezin cilj mogao biti predaleko od dosega kada slučajno čuje svog partnera kako govori da je "nevjerojatno dosadna".

Je li prekasno da postane koketna i zabavna poput glavnih dama u njezinim omiljenim ljubavnim filmovima? Možda joj treba samo malo vježbe, a Annie ima savršenu osobu na umu da joj postane učitelj: Will Griffin.

Vježbom do savršenstva, cijena je 9.89 € (74.52 kn)

Pročitajte više