Ovo su najbolje prozračne tenisice

Foto: allbirds.eu/zalando.hr/intersport.hr/sportvision.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEMA ružnijeg osjećaja nego kad vam noga ne može disati unutar cipela i čarapa te se neprestano znoji. Jednostavno rješenje za ovaj problem leži u nabavci prozračnih tenisica.

Brendovi kao što su Nike, Adidas i Asics usavršili su kombiniranje izdržljivosti i prozračnosti. Nema više nelagode, nema više znojenja. U nastavku smo izdvojili vrhunske prozračne modele tenisica na tržištu. 

Allbirds Tree Runners, cijena je 120 € (904.14 kn)

Ne samo da su ove tenisice udobne za trčanje već će prozračiti vaša stopala i pustiti ih da dišu dok to radite. Vlakna stabla eukaliptusa prozračna su i lagana, a imaju čak i svojstva termoregulacije.

Nike Air Max 270 tenisice, cijena je 159.13 € (1198.96 kn)

Nike je tijekom godina ovladao prozračnim tenisicama, a Air Max 270 su najbolje u toj kategoriji. 

Asics Gel-Nimbus 24, muške tenisice za trčanje, cijena je 132.99 € (1002.01 kn)

Ako ste više tip od Asicsa, nećete pogriješiti s dobrim starim Gel-Nimbus 24. 

Hoka Clifton 9 tenisice, snižena cijena je 119.99 € (904.06 kn)

Hoka brzo postaje poznato ime u svijetu tenisica, a nije ni upitno zašto. Njihov najpopularniji model Clifton 9 prozračan je zahvaljujući dizajniranom pletenom gornjem dijelu.

On Cloud 5 tenisice za trčanje, cijena je 149.99 € (1130.10 kn)

Ove tenisice imaju atletsku tehnologiju u gornjem dijelu od 100% recikliranog poliestera koji omogućuje ventilaciju i prozračnost tijekom cijelog dana.

Adidas Ultraboost 1.0 tenisice, cijena je 179.04 € (1348.98 kn)

Djelomično izrađene od oceanske plastike, ove tenisice s prozračnim pletenim gornjištem savršene su za trčanje i šetnju.

Veja Rio Branco tenisice, snižena cijena je 96.95 € (730.47 kn)

Najprozračnija iteracija lifestyle tenisica ima gornjište od Alvomesha, izrađeno s kožom i antilopom za cool izgled.

Pročitajte više