Ovu šminku i proizvode za njegu kože obožava Kate Middleton

Foto: Shutterstock/ecco-verde.hr/amazon.de/karinherzog.com/

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEZ OBZIRA na to što ima veliki budžet za održavanje svojeg izgleda, Kate Middleton, princeza od Walesa, navodno preferira kozmetičke proizvode koji su cjenovno dostupni većini. Njezina se njega temelji na kvalitetnim proizvodima, a najviše voli hidratantne proizvode koji njezinoj koži daju prirodan sjaj.

Ovo su njezini najdraži proizvodi za njegu kože

Middleton je velika ljubiteljica šipkovog ulja za lice, a najdraže joj je ono brenda Trilogy. Ovo hladnoprešano ulje sjemenki šipka bogato je omega 3 i omega 6 masnim kiselinama, a pomaže u smanjenju ožiljaka, finih linija, strija i bora.

Trilogy šipkovo ulje za njegu, Ecco Verde, 41.99 eura

Za anti-age njegu, voli Biotulin Supreme Skin Gel, koji mnogi opisuju kao prirodni botoks, piše The List. Voli i proizvode švicarskog brenda Karin Herzog, a posebno ističe Oxygen Face kremu za lice i Vita-a-Kombi 1 kremu protiv bora.

Biotulin Supreme Skin Gel, Amazon, 30.72 eura
Oxygen Face, Karin Herzog, 53 eura
Vita-a-Kombi 1, Karin Herzog, 74 eura

Njezina najdraža šminka je Bobbi Brown 

Middleton koristi neke kultne proizvode iz Bobbi Brown asortimana, uključujući Shimmer Brick Compact Highlighter i tuš za oči u gelu. Viđena je i s Clarinsovim Lip Perfectorom, što su sve cjenovno relativno pristupačni komadi šminke.

Bobbi Brown Shimmer Brick Compact Highlighter, Sephora, 66 eura
Bobbi Brown tuš za oči u gelu, Sephora, 41 euro
Clarins Lip Perfector, Sephora, 27 eura

Pročitajte više