Ovo su najljepši parfemi s mirisnim notama vanilije

Foto: cultbeauty.com/sephora.fr/

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MIRIS vanilije je među bezvremenskim notama jer nudi toplinu koju gotovo svi vole. Vanilija je siguran izbor kada darujete nekome parfem ili želite isprobati nešto novo. Istraživanja su otkrila da je to miris s najuniverzalnijom privlačnošću.

Magazin InStyle je izdvojio najljepše parfeme s mirisnim notama vanilije.

Huda Beauty Kayali Vanilla 28, 50 ml, cijena je 82.40 € (620.84 kn)

Influencerica Mona Kattan pokrenula je ovu liniju parfema 2018. kao način da proširi svoju ljubav prema mirisima i ova parfemska voda brzo je postala jedan od njenih bestselera. Uz elegantan, odrastao pogled na vaniliju, parfem uravnotežuje slatkoću vanilije s dubljim, bogatijim osnovnim notama jantara i mošusa, stvarajući dobro zaokružen miris koji je podjednako lako voljeti kao i nositi.

Tom Ford Tobacco Vanille, 30 ml, cijena je 147 € (1107.57 kn)

U srcu ovog mirisa je kombinacija lista duhana i đumbira od vanilije, koji čine slatki, zadimljeni i suptilno gurmanski miris.

Kilian Angels' Share, 50 ml, cijena je 210 € (1582.25 kn)

Prezime istoimenog osnivača je Hennessy tako da nije veliko iznenađenje da njegova linija mirisa ima cijelu kolekciju posvećenu likerima, uključujući u ovom slučaju konjak.

Kao što se i očekivalo, temelji se na esenciji konjaka, koja se dobiva iz likera i daje mirisu jantarnu nijansu. Iako zbog toga miriše na piće pri prvom prskanju, pretvara se u pikantniji i gurmanski miris kako se suši.

Vanilla Woods, 50 ml, cijena je 92.90 € (699.96 kn)

Dok mješavina osnovnih nota vanilije, jantara i karamele ovaj parfem čini definitivno gurmanskim, dobit ćete i iznenađujuće note slatke, sočne kruške i ruže. 

Replica pored kamina, 100 ml, cijena je 125 € (941.81 kn)

Ovaj miris, baš kako i naziv kaže, doista evocira sjedenje uz kamin. Vanilija ovdje ima svoju težinu kao jedina gurmanska nota te se osjeti miris kestena pečenog na drvenoj vatri.

Dulce, 50 ml, cijena je 64 € (482.21 kn)

Osnivačica Rosie Jane osmislila je miris tako da bude nostalgičan i mladenački. Ima dvije vrste vanilije, dašak karamele i dašak čokolade koji čine Dulce veselim i mladenačkim mirisom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.