Ovogodišnja poklon-vrećica s Oscara vrijedi 162 tisuće eura. Evo što se u njoj nalazi

Foto: Shutterstock/Instagram/elboque.ca/miageskin.com/danucera.com/amazon.de/ instytutum.com/helight.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DODJELE nagrada poznate su i po raskošnim poklon-vrećicama, namijenjenima nominiranima u kategorijama glume i režije, čiji sadržaj često dostiže vrtoglave iznose. Ni ovogodišnji Oscari neće biti iznimka. Iako neće sve zvijezde otići s dodjele s kipićem, jedno je sigurno: svatko će dobiti luksuznu poklon-vrećicu punu darova vrijednih oko 178.000 dolara (oko 162 tisuće eura).

Kako prenosi The Page Six, nominirani, uključujući Ryana Goslinga, Bradleyja Coopera i Emmu Stone, odnijet će kući niz luksuznih iznenađenja u poklon-vrećicama simpatičnog naziva Everybody Wins od Distinctive Assetsa. No, među njima će se naći i neki pristupačni predmeti.

Skupa putovanja

Najskuplji poklon u vrećicama s ovogodišnje dodjele Oscara je trodnevni izlet u luksuznu skijašku kuću smještenu u švicarskim planinama, Chalet Zermatt Peak. Vrijednost ovog poklona procjenjuje se na oko 50.000 dolara (oko 45 tisuća eura).

Među ostalim poklon-putovanjima nalaze se posjet spa centru Golden Door u San Marcu u Kaliforniji, gdje prosječna cijena noćenja iznosi oko 1800 dolara (oko 1640 eura), kao i trodnevni boravak u luksuznoj vili u Saint-Barth Paradiseu, gdje tjedan dana odmora košta između 14.000 i 80.000 dolara (otprilike između 12.800 i 73.000 eura).

Osim glamuroznih putovanja, slavne osobe imat će priliku uživati u privatnoj izvedbi poznatog mentalista Carla Christmana (vrijednost je 25.000 dolara / oko 22.800 eura) te koristiti usluge upravljanja projektima preuređenja koje nudi Maison Construction (procijenjena vrijednost 25.000 dolara / oko 22.800 eura).

Nominirani za glumu i režiju, poput Americe Ferrere i Jodie Foster, također će primiti mnogo poklona iz svijeta mode i ljepote, uključujući torbu od ovčje kože Elboque (311 dolara / 284 eura), držač torbica Bagceit (55 dolara / 50 eura), kratke hlače Jambys (38 dolara / 34 eura) i set proizvoda za njegu kože Miage (516 dolara / 471 euro).

Kozmetički proizvodi

U poklon-vrećici nalaze se i dva proizvoda za ljepotu brenda Danucera - Cerabalm (55 dolara / 50 eura) i D22 Tonic (88 dolara / 80 eura), sa serumom Goodal Green Tangerine Vitamin C Dark Spot (20 dolara / 18 eura) i sprejem za kosu Kenra Platinum (34 dolara / 31 euro).

Kao da to nije dovoljno, u vrećici će se naći i trio proizvoda od Instytutuma - jastučići Flawless (95 dolara / 86 eura), krema Hydrafusion 4D HA Water Burst (87 dolara / 80 eura) i sjajilo za usne Fancy Match (44 dolara / 40 eura).

Dodatno, u poklon-vrećicu uključeni su microneedling tretman od Cynosure i uređaj za spavanje Helight (99 eura) na bazi crvene svjetlosti, koji osigurava zvijezdama kožu spremnu za crveni tepih (i dobar san) nakon Oscara.

Što se tiče manje skupih poklona, u vrećici će se naći predmeti poput Rubikove kocke izrađene za 50. obljetnicu (16 eura) i primjerak pića Poppi (30 dolara / 27 eura).

96. dodjela nagrada Oscar održat će se u noći s 10. na 11. ožujka u Dolby Theatreu u Los Angelesu. 

Pročitajte više