Pamela Anderson blista u proljetnoj kampanji za Proenza Schouler bez trunke šminke

Foto: EPA/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PAMELA Anderson uživa u svom novom životu bez šminke. 56-godišnja glumica ponovno je zvijezda modne reklamne kampanje, ovaj put u kampanji za proljetnu kolekciju 2024. brenda Proenza Schouler.

Prvi put predstavljena na Tjednu mode u New Yorku prošle jeseni, kolekcija Proenza Schouler za proljeće/ljeto 2024. godine debitirala je novim monogramom, simbolizirajući usklađivanje brenda koji je ponovno afirmirao svoje razigrano razumijevanje minimalizma i vještine oblikovanja ženstvenih silueta - oba koncepta usko su povezana s modernim stilom Pamele Anderson. 

Na brojnim događajima se pojavljuje bez šminke

Na fotografijama koje je podijelio brend, zvijezda se pojavljuje u raznolikim odjevnim kombinacijama. Iako je možda bila stilizirana za snimanje, odlučila je zadržati autentičnost: majka dvoje djece odlučila je izbjegavati glamur, otkrivajući svježe lice bez trunke šminke na svakoj fotografiji.

Naravno, nije iznenađenje što zvijezda i dalje dominira svijetom mode. U kolovozu je postala lice brenda Pandora, blistavo pozirajući bez šminke uz dijamantne komade brenda.

Anderson je također bila na brojnim događajima bez šminke, od Pariškog tjedna mode do dodjele Fashion Awardsa 2023.

Pročitajte više