Ovo je sat kojim Piaget obilježava 150 godina. Ljudi pišu: Izvanredno

Foto: piaget.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UTRKA za najtanjim satom na svijetu ne prestaje. Iako je Bulgari pošteno oborio rekord svojim Octo Finissimo Ultra COSC satom, i drugi proizvođači se trude proizvesti lijepe, funkcionalne i tanke satove. Ove godine Piaget obilježava 150. godišnjicu, a proslavili su novim satom tankim samo 2mm. Tanki i lagani satovi upravo su ono po čemu je ovaj brend najpoznatjiji.

"Izgleda spektakularno"

Piaget Altiplano Ultimate Concept Tourbillon ima plavo kućište sa zlatnim i srebrnim detaljima obrađeno plavim PVD-om, a veličine je 41.5x2mm. Pokreće ga Piaget kalibar 970P-UC, a rezerva snage je 40 sati. Tourbillon se okreće na 10 sati, a glavna opruga nalazi se na 6 sati.

"Legende ste u izradi satova, Piaget", "Ovo je nešto drugačije", "Izvanredno", "Izgleda spektakularno", "Nevjerojatan način da proslavite 150 godina briljantnosti", "Ovo je ludo",  glase neki od komentara na Instagram objavu brenda.

Cijena je dostupna na zahtjev, a više o satu možete doznati ovdje.

Pročitajte više