Plastični kirurg otkrio koji beauty proizvod nije vrijedan novaca

Screenshot/Foto: TikTok/zoskinhealth.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DR. DANIEL Barrett, plastični kirurg iz Beverly Hillsa, na TikToku često dijeli korisne savjete za ljepotu, od kojih su neki besplatni. U nedavnom videu je otkrio da je najučinkovitiji besplatni trik za ljepotu jednostavno dobro naspavati se. Nadalje, ovaj 44-godišnjak preporučuje anti-aging trik koji uključuje korištenje NAD-a (nikotinamid adenin dinukleotid) kako bi održao svjež i mladenački izgled.

@barrettplasticsurgery Best free beauty hack 🧴#beautyhack #skincare #skincareroutine #hylauronicacid #retinol #doctorsoftiktok ♬ hot ppl only - sam

NAD+ je prirodni koenzim prisutan u vašem tijelu koji igra "ključnu" ulogu u podršci zdravom procesu starenja. S godinama, razina NAD+ opada, što dovodi do gubitka elastičnosti kože i pojave sitnih linija i bora.

Na tržištu postoji nekoliko proizvoda koji mogu pomoći u borbi protiv ovog procesa starenja kože. Stručnjak za njegu kože iz Beverly Hillsa dodatno naglašava da pušenje ubrzava proces starenja i da će vas pušenje "najbrže ostarjeti".

"Must-have" u rutini njege kože

Dr. Barrett naglašava da je retinol ključni "must-have" u vašoj rutini njege kože. Gledateljima je savjetovao i na što ne treba trošiti novac dugoročno, a to je hijaluronska kiselina.

"Kada je stavite na kožu, ne upija se. Ne pridonosi ničemu i samo stvara osjećaj ugode kada je nanesete. Ali osim toga, to je jednostavno bacanje novca", istaknuo je.

Odjeljak za komentare također je bio ispunjen brojnim mišljenjima i pitanjima. Jedna je korisnica postavila pitanje o brendu retinola koji preporučuje, na što je Dr. Barrett odgovorio da preporučuje brend ZO. Međutim, u komentarima su drugi korisnici predložili alternative, spominjući retinol proizvode od The Ordinaryja, CeRavea i Kiehl'sa.

ZO Skin Health retinol, cijena je 133.47 eura

Pročitajte više