Pogledajte kako su ukrašeni izlozi trgovina u centru Zagreba

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOVA fotografkinja napravila je đir Zagrebom i pofotkala upečatljive izloge trgovina ukrašene u jesenskom ruhu kao i one ukrašene za nadolazeći Halloween. Prema fotkama, većina je izabrala bundevu kao glavnu dekoraciju u svom izlogu ove jeseni, neki su ih prigodno za Halloween izrezbarili ili im oslikali lica. No većina izloga je zapravo prava jesenska s lišćem i prigodnim povrćem i ponekim voćem kao glavnim dekoracijama. 

Amelie shop, Kaptol

Osim slatkih zalogaja, u Amelie shopu se mogu naći i proizvodi domaćih kreativaca poput svijeća, keramike i sl. Izlog trgovine uređen je minimalistički s mini bundevama i lišćem. 

La Chocolate, Masarykova

Ova trgovina u Masarykovoj krije neke fine čokolade, bombonijere, ali i kave. Izlog iste prigodno je ukrašen i to u Halloween stilu - raznoraznim bundevama. Neke su izrezbarili, a nekima nacrtali "strašna" lica. Tu i je i simpatična "paukova mreža". 

Harrisa, Masarykova

Harrisa je vjerojatno najpoznatija po začinima i čajevima, a trgovina u Masarykovoj ima prilično fora izlog - bundeve i lišće su glavni akteri, a tamna pozadina odlična je kulisa. 

Narodne novine, Jurišićeva

Mnogi po školski pribor ili uredski materijal idu u Narodne novine, a i oni su izlog svoje trgovine u Jurišićevoj odlučili prigodno ukrasiti. Sad je li tema jesen ili Halloween, teško je za razaznati. Možda oboje pomalo?

L'erotic, Frankopanska

Kad čujemo L'erotic, prva pomisao nam je gin. No ova trgovina u ponudi ima i dehidrirano voće, začine, fora poklon-pakete... Oni redovito ukrašavaju svoj izlog, a ovisno o dobu godine i prigodi. Sada su izabrali bundeve kao glavnu dekoraciju. 

Crotaste, Stara Vlaška

Crotaste kuća hrvatske hrane ima police ispunjene delicijama iz svih dijelova Hrvatske, a izlog im je trenutno ukrašen jesenskim dekoracijama pa se u istome može vidjeti nekoliko bundeva, ali i kukuruz. 

Nikel, Stara Vlaška

Nikel u ponudi ima kozmetiku za lice i tijelo, a izlog im je trenutno pravi jesenski. Tako su prozore ukrasili s vanjske strane cvijećem, a s unutarnje vjenčićima istoga, granama i umjetnim voćem.

Witrina, Stara Vlaška

Witrina u ponudi ima unikatna ručno rađena vina, likere, sireve, kobasice, tartufe kao i ostale domaće proizvode i suvenire. Što se tiče izloga, trenutno su ga ukrasili pravim jesenskim motivom - lišćem. I ovdje tamna pozadina odlično naglašava boje lišća. 

Pročitajte više