Predivna kuća u Zagorskim Selima prodaje se za 120.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta za oko nam je zapela novoobnovljena zagorska kuća koja se prodaje za 120.000 € (904.140 kn).

Kuća ima novo krovište, izolirana je kompletno i ima dizalicu topline te veliku krušnu peć u centralnom dijelu. Osim toga nekretnina je ulistana kao kulturno dobro i najljepša hiža u Zagorskim Selima. 

Sve je novo i napravljeno po mjeri

U oglasu navode da su Dvor Veliki Tabor, Miljana i Podčetrtek Olimje sedam minuta udaljeni automobilom. Sama lokacija kuće je predivna, a oko nje se više neće moći graditi. Iza kuće se nalazi jezero i šetnica. 

U kući je sve novo i napravljeno po mjeri, od nove kuhinje, kupaonice i soba. U kući ostaju ugradbeni ormari, kao i sve drugo što je izrađeno po mjeri. Dva podruma u kamenu nisu dirana te je od njih moguće napraviti što god budući kupac želi, isto tako i tavanski prostor. 

Može zamjena za stan

Kuća ima struju, telefon, vodovod i septičku jamu te u oglasu navode da ne zahtijeva dodatna ulaganja. Postoji mogućnost i zamjene za stan do 80 kvadrata oko Zaboka, Bistre, Jakovlja, Oroslavlja i Zaprešića. 

Oglas možete vidjeti ovdje, a ostatak fotki niže. 

Index Oglasi

Pročitajte više