Prošetala je zagrebačkom špicom u papučama koje su posvuda rasprodane

Foto: Hana Kajari/Index/zara.com/coach.com/ugg.com/musefashion.gr/versace.com/louisvuitton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOVA fotografkinja prošetala je zagrebačkom špicom i ulovila zanimljive outfite, a nama je za oko zapeo ovaj prvi, i to zbog izbora obuće. Naime, djevojka se odlučila na UGG papuče koje su trenutno toliko popularne da je do njih teško doći. Što i ne čudi, jer se radi o trenutno jednom od najtraženijih modnih komada

Iskombinirala ih je sa svijetlim kaputom i svijetlom torbicom Coach te tamnijim trapericama i bijelom majicom. Od dodataka, tu s još i predimenzionirane crne sunčane naočale. 

Prijateljica se odlučila na crnu dugačku jaknu i dizajnerske komade

Bila je u društvu prijateljice, koja se odlučila za crnu dugačku jaknu s krznenim detaljima, dizajnersku torbicu i tenisice. Njezin outfit možete vidjeti na fotkama niže, kao i detalje. U slučaju da su vam se svidjele ove kombinacije ili poneki komad, našli smo iste ili slične artikle u trgovinama i izdvojili ih ispod. 

Prva kombinacija:

  • Kaput Zara, 139 eura
  • Torba Coach, Farfetch, 320 eura
  • UGG Tazz, Amazon, od 229.95 eura (*One su gotovo posvuda rasprodane u ovoj boji, jedino gdje smo ih našli na stanju je njemački Amazon, ali im je tu cijena gotovo dvostruko viša od uobičajene)

Druga kombinacija:

  • Dugačka jakna s krznom Muse Fashion, 910 eura
  • Tenisice Versace, Farfetch, cijena na sniženju je 472 eura
  • Torba Louis Vuitton Speedy 30, cijena na upit

Pročitajte više