Prošetala zagrebačkom špicom u hit-cipelama koje će se nositi i ovog proljeća

Foto: Hana Kajari/Index/pullandbear.com/mytheresa.com/pullandbear.com/zara.com/mango.com/stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOKASINKE su i dalje među najomiljenijim proljetnim cipelama, što potvrđuje i modna kombinacija koju je zabilježila Indexova fotografkinja na zagrebačkoj špici.

Idealan spoj elegancije i ležernosti

Gospođa čiji nam je outfit privukao pažnju, odabrala je elegantne mokasinke koje je iskombinirala na svijetle traperice s crnim blejzerom, a dodala je i crne čarape i naočale za moderan izgled.

Mokasinke su, bez sumnje, među najomiljenijim proljetnim cipelama zbog svoje svestranosti i udobnosti. Ovaj klasični model cipela savršen je izbor kako za opuštene šetnje gradom tako i za poslovne sastanke ili večernje izlaske. Njihova sposobnost da se lako prilagode različitim stilovima i prilikama čini ih omiljenim izborom mnogih ljubitelja mode.

Ova kombinacija mokasinki s trapericama i blejzerom predstavlja idealan spoj elegancije i ležernosti, savršen za sve prigode. Stoga, ako tražite cipele koje će vam osigurati udobnost i stil, mokasinke su siguran izbor. 

Pronašli smo slične komade koje nosi, ali smo također istražili ponudu mokasinki u high street trgovinama i izdvojili naše favorite.

Ravne mokasinke lakiranog izgleda, cijena je 29.95 eura
Ravne mokasinke, cijena je 25.95 eura
Kožne mokasinke debljeg potplata, snižena cijena je 55.99 eura
Mokasinke, cijena je 25.99 eura

Pročitajte više