Prošetale su centrom Zagreba u upečatljivim kaputima

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOVA fotoreporterka prošetala je centrom Zagreba u potrazi za zanimljivim odjevnim kombinacijama te su joj dvije prolaznice privukle pozornost svojim šarenim stilom. Pokazale su koliko je lako odvažiti se na jarke boje i nositi ih sa stilom, bez da robujemo trendovima.

Kombinacija u kojoj prevladava zelena s crvenim detaljima oduševila nas je time što s jedne strane zaziva proljeće, a s druge nosi uspomene na Božić. Premda su boje snažne, a tu se našla i plava dolčevita, majstorski su kombinirane te nipošto ne "bodu oči". Tajna je u malim detaljima, a u ovoj su odjevnoj kombinaciji crveni detalji upravo takvi: maleni, a upečatljivi.

  • NA-KD x Klara Montes kaput od mješavine vune, cijena na sniženju je 116.89 eura
  • Liu Jo ručna torba, 179 eura
  • Pull&Bear crvene cipele, 29.99 eura

Druga upečatljiva kombinacija isticala se plavom bojom. Vedrina ovog kaputa nije nas ostavila ravnodušnima. Kombiniran s jednostavnim, crnim detaljima, kaput se ne samo istaknuo već je i osvježio cjelokupnu kombinaciju. Udobne i tople čizme bez sumnje su bile pun pogodak za ugodnu šetnju gradom.

  • Max&Co vuneni kaput, 419 eura
  • H&M shopper torba, 19.99 eura
  • UGG čizme, 219.95 eura

Pročitajte više