Prošetali smo zagrebačkom špicom: Dominiraju bijele tenisice, a dvije marke se ističu

Foto: Hana Kajari/Index/nike.com/pullandbear.com/superdry.com/zalando.hr/gaelle.it/ massimodutti.com/pinko.com/mango.com/alexandermcqueen.com/zara.com/ reverto.hr/farfetch.com/adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠETALI smo centrom Zagreba i bacili oko na mlade Zagrepčane i kakve modne kombinacije biraju. S padom temperatura uočavamo da su veliki trend sakoi, ali i bomber jakne te kombinacije koje uključuju pleteninu. Iako je došla jesen pa samim time i povremena kiša i ružno vrijeme, od bijelih tenisica mladi ne odustaju, a dvije marke se ističu - Nike i adidas.

Također su popularne hlače opuštenijeg kroja bilo u vidu cargo hlača ili širih traperica, ali tu i tamo mogu se vidjeti i dobre stare skinny traperice. Što se tiče torbi i dalje dominiraju one manje, iako se u modu polako vraćaju one velike u koje stane apsolutno sve. Izdvojili smo nekoliko mladenačkih kombinacija iz centra grada. 

1. Bomber jakna, cargo hlače i sportske tenisice

Ovo nam je super svakodnevna modna kombinacija koja djeluje ležerno i neopterećeno, ali vidi se da je promišljena. Također uključuje i neke trendovske detalje poput bomber jakne, cargo hlača i Nike sportskih tenisica. Tu su još i prozirne naočale, sportska torba i sat. 

Evo koje smo slične komade našli:


2. Traperice šireg kroja, bijele tenisice i trendovski detalji

Ne znamo je li im to bila namjera, ali dvije prijateljice baš su se dobro modno uskladile. Jedna je odabrala modnu kombinaciju koja se sastoji od trenutno priličnog popularnog komada - sakoa - i uparila ga s mini bijelom torbicom, trapericama opuštenog kroja i bijelim tenisicama. 

Druga djevojka odlučila se na skoro pa kompletno bijeli outfit tako da je tu bijela vesta, hlače i tenisice. Tu kombinaciju razbila je prilično efektnim sunčanim naočalama. Kada smo kod modnih dodataka, nosi popularne naušnice u obliku suze. 

Prva kombinacija:

Druga kombinacija:


3. Vesta opuštenog kroja, bijele traperice i tenisice

Blijedo ružičasta vesta odlično je podignula ovu inače kompletno bijelu kombinaciju, ako se izuzme crna torba. Što se tiče obuće, odabir je pao na popularne adidas Stan Smith tenisice bijele boje. 

Evo koje smo slične komade našli:


4. Manje torbe, sunčane naočale i tenisice (uglavnom bijele)

Tri prijateljice odlučile su se za torbe manjih dimenzija koje su poprilično popularne, barem ako je suditi po trenutnim modnim kombinacijama na zagrebačkoj špici. Osim toga, nose i neke trendovske komade - cargo hlače, sako, bijele tenisice i sl. 

Evo koje smo slične komade našli:

Pročitajte više