Radite od kuće? Uz ovih 5 dodataka prilagodite svoj radni prostor

Foto: Shutterstock/ikea.com/links.hr/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA od dobrih stvari kad radite od kuće je što radni prostor u potpunosti možete prilagoditi sebi. Ni s kim ne dijelite radni prostor, stoga ne morate paziti da dodaci koji vama olakšavaju rad ne smetaju nekom drugom. Kako biste si radni prostor učinili što ugodnijim, donosimo pet dodataka koji će ga preobraziti.

Kućni ured po vašoj mjeri

Ako imate stolac na kotačiće, vjerojatno grebete po parketu. Zaštitite ga jednostavnom silikonskom podlogom i produžite mu vijek. Osim kao zaštita od grebanja, ovakva je podloga odlična i kao zaštita od drugih oštećenja, poput onih uzrokovanim prolijevanjem i prosipanjem.

"Jako kvalitetna podloga koja štiti parket dok je istovremeno potpuno neupadljiva" i "Korisno za zaštitu poda. Imam ih nekoliko i stvarno su odlične", glase tek dvije od velikog broja pozitivnih recenzija.

Kolon zaštita za pod, Ikea, 19.90 eura (149.90kn)

Provodite li puno vremena na videopozivima? Ako da, znate koliko je važno da vam slušalice uvijek budu pri ruci. Postoje dvije opcije stalaka za slušalice: onaj koji visi sa stola i onaj koji stoji na stolu. Izbor je u potpunosti na vama, a mi vam predlažemo da razmislite koja će vam opcija bolje uštedjeti prostor.

Stalak za slušalice, Links, snižena cijena je 4.99 eura (37.60 kn)
Stalak za slušalice, Links, snižena cijena je 5.99 eura (45.13 kn)

USB hub je nešto što gotovo svima treba. Omogućava istovremeno korištenje i punjenje više uređaja te je kompaktnog i urednog dizajna. Neće se previše izdvajati ni na čijem stolu i stvarati dodatan nered i gužvu.

USB hub, Amazon, 37.85 eura (285.18 kn)

Stolovi koji se mogu povisiti kako biste stajali dok radite sve su popularniji. Ljudi su prepoznali koliko je dugotrajno sjedenje loše za zdravlje, tako da ih koristi i sve više tvrtki. Ako želite takav stol, ali ne želite zamijeniti onaj za kojim trenutno radite, postoji jednostavno rješenje, a to su police s opcijom povisivanja.

Povisivi dodatak za stol, Amazon, 129.99 eura (979.40 kn)

"Omjer cijene i kvalitete je dobar. Proizvod je jako jednostavno sastaviti. Dosta je težak, ali i stabilan. Imam veći jer trebam prostor za dva monitora. Sve savršeno pristaje. Olakšava mi bolove od sjedenja", piše u jednom od mnogobrojnih komentara na Amazonu. Kratko i jasno.

Povisiva polica za stol, Amazon, 87.99 eura (662.96 kn)

Ako nešto prolijete, vodootporna podloga će vam pomoći da čišćenje bude puno lakše. Podloge su izrađene od snažnog PU-a, a pogodne su i za korištenje miša, što znači da vam nije potrebna posebna podloga. Dostupne su u različitim veličinama i bojama pa ćete lako odabrati onu koja vam najviše odgovara. Osim za radni stol, podloge su odlične za dječji stol ili stol za šminkanje.

Vodootporna podloga za stol, Amazon, 13.59 eura (102.39 kn)
Vodootporna podloga za stol, Amazon, snižena cijena je 12.79 eura (96.36 kn)

Pročitajte više