Samsung ima novi izuzetno širok hladnjak sa zamrzivačem. Cijena od 1079 eura

Foto: samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG je na događaju Dobro došli na Bespoke AI, održanom 3. travnja u Pavillon des Étangsu u Parizu, predstavio nove proizvode za dom, uključujući hladnjake i perilice rublja. Posebno je interesantan novi energetski učinkoviti hladnjak sa zamrzivačem, koji je, prema riječima tvrtke, ekstra širok. Naime, širok je 75 cm. 

Wide BMF hladnjak, osim spomenutih značajki, nudi ugrađeni Wi-Fi te poboljšanu uštedu energije uz SmartThings Energy poduprtu umjetnom inteligencijom. Prema energetskim standardima EU, hladnjak je ostvario energetsku ocjenu A i prvi je Samsungov široki hladnjak s donjim zamrzivačem koji je zadovoljio te kriterije.

Cijena od 1079 eura naviše

Tvrtka kaže da je u novi model implementirala jedinstvena rješenja koja smanjuju potrošnju energije za 55.9% u usporedbi s uobičajenim modelima hladnjaka. Novi AI inverterski kompresor ključan je, prema tvrtki, za postizanje razreda A. Osim toga, tvrtka navodi da ovaj kompresor pridonosi i smanjenju razine buke do pet puta u odnosu na uobičajene modele.

Za povećanje kapaciteta hladnjaka Samsung je primijenio SpaceMax tehnologiju. Zahvaljujući tome, novi hladnjak koristi tanke stijenke i učinkovitu izolaciju za povećanje prostora za pohranu namirnica uz neprestano održavanje željene temperature.

Hladnjak RB6000D dostupan je u dvije inačice, kapaciteta 538 odnosno 508 litara. Bit će dostupan za kupnju od sredine travnja, a u pojedinim zemljama, uključujući Hrvatsku, već je dostupan za prednarudžbu. Cijena hladnjaka kreće se od 1079 eura naviše.

Pročitajte više