Ako ste uvijek htjeli odsjesti u kući iz Nebesa, sad imate priliku

Foto: airbnb.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO bi obilježili 15. obljetnicu filma Nebesa (Up), Airbnb nudi priliku da odsjednete u letećoj kući s balonima koje se mnogi sjećaju iz popularnog crtića. Pogledate li fotografije na njihovoj stranici, primijetit ćete da je kuća uređena točno kao ona u kojoj je Carl Fredricksen živio s pokojnom suprugom Ellie i koju je čuvao pod svaku cijenu.

Da, kuća leti

Kuća se nalazi u mjestu Abiquiu, u Novom Meksiku, SAD. U kući mogu odsjesti četiri gosta, a ima jednu spavaću sobu s dva kreveta i jednom kupaonicom. Vaš je domaćin ni manje ni više nego Carl Fredricksen, umirovljeni trgovac balonima.

Otvaranjem ove kuće za goste, Airbnb je najavio program Icons koji će vam omogućiti da odsjednete na dobro poznatim lokacijama iz filma, umjetnosti i sporta, a kuća iz filma Nebesa tek je prva u nizu. Ova kuća inače leti, a u zraku je drži dizalica.

Na posjetiteljima je da Fredricksenu pokupe poštu i brinu o kući dok u njoj odsjedaju. Vaš vam domaćin savjetuje da osmislite grupnu aktivnost i kreirate vlastitu knjigu pustolovina, a posebno preporučuje odlazak na izlet ili piknik tijekom dana. I, naravno, dobro se naspavajte.

"Moje lice kad sam vidio kuću kako leti je isto kao Carlovo kad je stigao na Paradise Falls", "Želim odsjesti ovdje", "Dajte genijalcima iza ovoga povišicu", "Imate najbolji kreativni tim ikad", "Zato volim Airbnb", "Najbolji ste" glase neki od komentara na Instagramu.

Prijave za odsjedanje u ovoj kući primaju se do 14. svibnja. Više informacija možete pronaći ovdje.

Pročitajte više