Stižu nove Pumine tenisice. Pogledajte kako izgledaju

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NICOLE MCLAUGHLIN je multidisciplinarna dizajnerica iz Bouldera u SAD-u. U 2018. uspjela je svoj hobi pretvoriti u uspješnu karijeru. Neke od značajnijih suradnji uključuju partnerstvo s HOKA-om, Reebokom, Vansom, Guccijem i Pumom. Za najnoviji pothvat, McLaughlin se ponovo udružila s Pumom kako bi predstavila svoju vlastitu verziju tenisica Puma Suede.

Poznata silueta Pumica ukrašena je komadima tkanine različitih nijansi, što je oda njezinom prepoznatljivom DIY-u. Bijeli potplat nudi kontrast upečatljivom gornjem dijelu i donosi ravnotežu. Kako piše Snkrdunk, McLaughlin je poznata po ekološki osviještenim kreacijama i upotrebi starih materijala kojima tako udahnjuje novi život. 

"Ovo će možda biti jedine Pumice koje ću kupiti ove godine. Gore", "Trebaju mi", "Ok. Kupujem", neki su od komentara na ove tenisice na Twitteru i Instagramu. 

Još nema točno određenog datuma lansiranja, ali očekuje se da će se ove Pumice pojaviti kasnije ove godine kod odabranih prodavača i na službenoj Puminoj stranici. 

Pročitajte više