Swatch ima novi sat, krasi ga neobičan brojčanik

Foto: swatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SWATCH je upravo proširio svoju kolekciju The Simpsons novim satom Class Act. Swatch navodi da je ovaj sat idealan poklon za kraj školske godine. "Obilježite maturu uz posebno izdanje The Simpsons Graduation Day Special!" poručuje Swatch u objavi na Instagramu.

Upečatljiva ljubičasta boja i neobičan brojčanik

Class Act sat privlači pažnju brojčanikom s Lisom Simpson u odjeći prikladnoj za dodjelu diploma, dok u rukama drži hrpu knjiga. Brojčanik se također ističe neuobičajenim prikazom vremena - na pojedinim mjestima umjesto brojeva sati nalaze se zadaci množenja, potičući nositelja sata na vježbanje matematičkih vještina.

Sat dolazi u upečatljivoj ljubičastoj boji, a na remenu se mogu pronaći motivi poput matematičkih zadataka, srca, zvjezdica i sl. Maloprodajna cijena sata je 100 eura, možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više