Swatch je upravo izbacio sat inspiriran Simpsonima. Kako vam se čini?

Foto: swatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠVICARSKI proizvođač satova Swatch predstavio je sat Seconds of Sweetness inspiriran legendarnim Simpsonima. "Od 1989. Simpsoni donose veselje i smijeh gledateljima diljem svijeta. Ova suradnja sa Swatchom oživjet će taj smijeh", piše u priopćenju.

Zasladite svoje vrijeme

Ovaj sat se ističe vividnim bojama karakterističnima za Simpsone. Žute je boje, a na brojčaniku se ističe roza krafna sa šarenim mrvicama, kao i na gornjoj strani remena. Nema sumnje kako ljubitelji ove serije znaju točno o kakvoj je krafni riječ.

"Kako je ovaj sat kul, obožavam", "Konačno suradnja sa Simpsonima", "Konačno", "Jedva čekam", "D'oh", "Najbolje izdanje ove godine, "Predobro", "Swatch se vraća", tek su neki od komentara na Instagram profilu Swatcha.

Ovaj sat će vam zasigurno izmamiti sladak osmijeh na lice. Uostalom, to je i svrha ove suradnje. Sat je dostupan po cijeni od 105 eura (791.12 kn), a više pogledajte na službenoj stranici.

Pročitajte više