Swatch najavio svoju prvu suradnju u 2024. godini.

Foto: swatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČETIRI mjeseca nakon objavljivanja kolekcije Bioceramic Scuba Fifty Fathoms Swatch i Blancpain predstavljaju novi sat - Ocean of Storms. Ovaj crni sat referira se na Mjesečevu moru Oceanus Procellarum, jednu od najvećih na površini Mjeseca.

Kao i ostalih pet modela u Bioceramic Scuba Fifty Fathoms kolekciji, Ocean of Storms izrađen je od biokeramike, patentiranog Swatchevog materijala. Ovaj materijal sastoji se od dvije trećine keramike i jedne trećine biološkog materijala dobivenog od ricinusovog ulja, što rezultira vrlo izdržljivim proizvodom, otpornim na ogrebotine, sa svilenkasto mat završnom obradom. 

Pokreće ga Swatch mehanički mehanizam

Sat je vodootporan do 91 metra i pokreće ga Swatch mehanički mehanizam SISTEM51, s impresivnih 90 sati rezerve snage i antimagnetskim svojstvima. Stražnja strana sata otkriva digitalni prikaz Okenia Luna nudibrancha (vrsta morskog puža), uvećanu sliku Oceanus Procellaruma te inspirativne natpise.

Ocean of Storms bit će dostupan globalno od 11. siječnja u odabranim Swatch trgovinama. Cijena mu je 400 dolara (365.83 eura), a više informacija možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više