Taylor Swift prošetala zanimljive mokasinke. Pronašli smo dupliće

Foto: Profimedia/mytheresa.com/pullandbear.com/stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MODA se sve više okreće onome što je bila 2010. Sve češće po ulicama vidimo business casual stil, a jednim je takvim nostalgičnim komadom pozornost privukla i Taylor Swift. U pitanju su jednostavne crne mokasinke s visokom potpeticom brenda Christian Louboutin.

Uvijek vjerna klasicima

Ostatak outfita u kojem je viđena jedne večeri u New Yorku čine jednostavna crna suknja i jakna brenda Guest in Residence, koji vodi Gigi Hadid, inače njezina dobra prijateljica, piše Marie Claire. Sve je zaokružila jednostavnom crnom torbicom.

Bez obzira na to što je trenutno u modi, Taylor Swift je poznata po tome što se uvijek drži klasičnih komada, koje nikad ne izbacuje iz svojeg ormara. Mokasinke su među takvim komadima, s visokom petom ili bez nje.

Mokasinke s potpeticom, Lyst, 995 eura (7496.82 kn)

U našim smo trgovinama pronašli dupliće, koji će vas izaći tek djelić cijene Louboutin mokasinki.

Mokasinke s petom, Pull&Bear, 29.99 eura (225.96 kn)
Mokasinke s petom, Stradivarius, 35.99 eura (271.17 kn)

Pročitajte više