The Times uvrstio ove hrvatske nove hotele na listu najboljih u Europi

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U OVOJ kolekciji cool, novih hotela na plaži diljem Europe The Times je uvrstio najljepše, od povijesnih pomorskih zgrada na Baltiku do obijeljenih grčkih koliba na Egejskom moru. 

Neka od ovih mjesta su najbolja za zimski odmor, dok druga još neće otvoriti svoja vrata, sve dok ne stigne toplina Uskrsa, možda čak i u svibnju.

Ono što spaja hotele na ovom posebnom popisu je plaža. Kao što je američki kantautor Jimmy Buffett jednom rekao: "Ako postoji raj za mene, siguran sam da je povezan s plažom", piše The Times

Na njihovoj listi našli su se hoteli u Italiji, Španjolskoj, Francuskoj, Grčkoj, Turskoj, Cipru, Njemačkoj i Nizozemskoj, ali i u Hrvatskoj.

Maslina Resort, Hvar

Ovaj cool, suvremeni dizajnerski hotel na Jadranu prvi je put krenuo s radom u ljeto 2020., zbog te loše pandemijske godine, The Times predviđa da će upravo u 2023. postati pravi hit. Ističu njegov ugodni beach bar, borove šume koje ga okružuju te se za ovu sezonu najavljuje otvaranje u svibnju. 

Svaka od 53 sobe ima pogled na uvalu Maslinica. Cijene noćenja u dvokrevetnim sobama kreću se od 359.36 € (2707.6 kn).


Villa Nai 3.3, Dugi Otok

U Villi Nai 3.3, iznimnom arhitektonskom čudu uklesanom u stjenovitu padinu otoka, dijela zaštićenog arhipelaga Nacionalnog parka Kornati, nalazi se samo osam kamenih kutaka za goste. 

Rijetke sove ušare kriče iz 500 godina starih maslinika koji vas okružuju, dok ronjenje s maskom i disaljkom na vašoj privatnoj plaži može značiti opažanje brodoloma i pogled na rijetke koralje, kao i podvodne boje jedinstvene za posebnu kvalitetu svjetla Dugog Otoka.

Cijene noćenja u ovom luksuznom hotelu kreću se od vrtoglavih 648.93 € (4889.36 kn).

Pročitajte više