U blizini Zagreba započela je gradnja novog šoping-centra, evo i gdje

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUPERNOVA Grupa najavila je početak izgradnje svog 17. šoping-centra u Hrvatskoj - Supernova Jastrebarsko. Novi retail park nalazit će se u jugozapadnom dijelu Jastrebarskog, na raskrižju ulica Većeslava Holjevca i Nikole Tesle. 

Iz Grupe kažu da se otvorenje centra Supernova Jastrebarsko očekuje tijekom jeseni 2024. godine. Budući centar bit će smješten na zemljištu od 16.000 četvornih metara i sadržavat će brendove poput Eurospina, JYSK-a, Sinsaya, Bipe, Deichmanna i dr., a u sklopu centra bit će i café bar. 

Ovaj retail park pridružit će se drugim Supernova centrima u Hrvatskoj - Supernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Cvjetni, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega, Križevci te zagrebačkim trgovačkim centrima Centar Kaptol i Branimir mingle mall.
 

Pročitajte više