Obiteljska kuća s okućnicom prodaje se za 699.990 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRESLI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim kućama na prodaju, a pozornost nam je privukla jedna prekrasna obiteljska kuća u Botincu, u Zagrebu. Ova se kuća prostire na 399.61 m2, a ima i veoma prostranu okućnicu veličine 2330 m2 te jednostavnu zgradu od 52m2 koja se koristi kao garaža. Prodaje se za 699.990 eura.

Prostrana kuća na mirnoj lokaciji

Kuća se sastoji od prostranog podruma koji je povezan s garažom i ulazom u kuću. Kuća ima četiri prostrane spavaće sobe, tri kupaonice s WC-om i jedan zasebni WC. Ima i dvije kuhinje s blagovaonicom, ostavu, veliku zasebnu blagovaonicu iz koje se izlazi na manju natkrivenu terasu.

Kuća ima i dva dnevna boravka, prostranu terasu na polukatu te tavan. Moguća je nadogradnja još jednog stambenog prostora. Kuća ima novu termo-fasadu, klima-uređaj, fotonaponsku elektranu, optiku i centralno grijanje. 

Pored kuće se nalazi jednostavna zgrada s dvije garaže za parking ili skladištenje. U blizini su i voćnjak te veoma prostrana okućnica pogodna za različite aktivnosti, od sporta do jednostavnog uživanja u prirodi. Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji, no u blizini javnog prijevoza, trgovina, škole i vrtića.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija pogledajte niže.

Index Oglasi

Pročitajte više