Upravo su lansirane tenisice u suradnji Veje i Reformationa. Pogledajte modele

Foto: veja-store.com/thereformation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODRŽIVI modni brend Reformation udružio se s Vejinim timom te su upravo izbacili nove tenisice. Venturi tenisice dolaze u dvije kombinacije boja - jednoj svijetloj i jednoj tamnoj - a službeni nazivi nijansi su Walnut i Juta. "Partnerstvo kombinira Vejin inovativni dizajn i biomaterijale s Reformationovim održivim, vintage stilom", opisuju suradnju marke. 

Juta

Juta boja je zapravo kombinacija bež i krem nijansi, a same tenisice su napravljene od kombinacije 33% jute i 67% recikliranog pamuka. Krasi ih J-Mesh tkanina, za koju Veja kaže da je otporna i da nudi antistatička, termoregulirajuća i prozračna svojstva.

Venturi J-Mesh VEJA x Reformation Juta, 195 eura (1469.23 kn)

Walnut

Druge tenisice, Walnut boje, izrađene su od Alveomesha, za koji marka kaže da je tehnička tkanina izrađena isključivo od recikliranog poliestera. "Tenisicama daje prozračnost, fleksibilnost i lakoću", stoji na stranici. 

Venturi Alveomesh VEJA x Reformation Walnut, 195 eura (1469.23 kn)

Osim toga, podstava tenisica i vezice izrađeni su od recikliranog poliestera. Potplat se sastoji od 31% amazonske gume, a međupotplat je napravljen od 38% šećerne trske. Proizvedene su u Brazilu, kao što je i inače slučaj s Vejinom obućom. Tenisice koštaju 195 eura na Veja stranici. 

Mnogi su ovu suradnju jedva dočekali

Mnogima se ova suradnja svidjela sudeći po komentarima na društvenim mrežama brendova. "O moj Bože, moje dvije najdraže marke", "Suradnja koju sam čekala", "O moj Bože, tako dobro", "Već ih volim", "Jako kul", "Nemam novaca", neki su od komentara. 

Pročitajte više