Uskoro stiže Victoria Beckham x Mango kolekcija. Ljudi pišu: "Jedva čekam"

Foto: Press/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANGO se udružio s Victorijom Beckham i uskoro će lansirati zajedničku ograničenu kolekciju. Stoga, ako ste pikirali VB komade, ali su vam zbog cijene bili nedostižni, sada je idealna prilika za počastiti se. Kolekcija će biti puštena u prodaju globalno, online i u odabrane fizičke Mango trgovine, 23. travnja.

Obilježavanje 40. godišnjice brenda

Victoria Beckham, poznata po jednostavnim i klasičnim siluetama te nosivim krojevima, udružila se sa španjolskim brendom kao dio obilježavanja 40. godišnjice brenda. Kolekcija će, prema priopćenju za tisak, spojiti Victorijinu "sofisticiranu jednostavnost sa suvremenim dizajnom Manga".

Fotografije kompletne kolekcije još uvijek nisu otkrivene, ali kako prenosi Harper's Bazaar, potvrđeno je da će biti ispunjena ženstvenim haljinama, pletivom, upečatljivim torbama, dodacima i cipelama.

Iako nemamo uvid u cijelu kolekciju, poznata su dva komada koja stižu - bijela ljetna haljina na vezanje oko vrata s nabranim detaljima i elegantno bijelo odijelo idealno za toplije mjesece. Fotografije tih komada objavljene su na društvenim mrežama brendova, odnosno na stranici Manga.

Ispod fotografije odijela iz nadolazeće Mango x Victoria Beckham kolekcije na Instagram profilu Manga nanizalo se mnoštvo komentara. "Jedva čekam", "Želim taj outfit", "Koje dobre vijesti, jedva čekam da isprobam sve iz ove suradnje", "Zaljubljena sam", "Volim ovo odijelo", neki su od njih. 

Victoria Beckham ranije je već surađivala s pristupačnijim brendovima

Ovo nije prvi put da Victoria Beckham surađuje s pristupačnijim brendom. U 2017. dizajnerica je surađivala s američkim maloprodajnim lancem Target na kolekciji haljina cvjetnog motiva, kao i drugih odjevnih komada i dodataka.

Mango je, pak, u posljednjih nekoliko godina za suradničke kolekcije angažirao niz uglednih imena, uključujući modne influencere Camille Charrière i Pernille Teisbaek te dizajnera obuće Simona Millera.

Više o novoj Mango x Victoria Beckham kolekciji možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više