Uz IKEA-in komad od 25 eura riješila se nereda u kuhinji. Ljudi pišu: Baš pametno

Screenshot/Foto: Instagram/ikea.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONI koji žive u malim prostorima naučili su biti kreativni kako bi što efikasnije iskoristili svaki centimetar. Ponekad to znači i korištenje komada namještaja izvan njihove prvotne namjene. Upravo je to učinila influencerica Stacey, a video o tome podijelila je putem Instagrama.

Naime, ona je u IKEA-i kupila stalak za monitor s ladicom, ali umjesto da ga iskoristi za tu namjenu, odlučila ga je iskoristiti za ovaj kutak u kuhinji. Istaknula je da se savršeno uklopio i sakrio dasku za rezanje, ali i poslužio kao organizator manjih noževa. "Pogledajte kako ovo izgleda lijepo i čisto", istaknula je u videu.

"Sjajan trik"

U opisu je Stacey dodala da je prošlo više od mjesec dana otkako je postavila ovaj IKEA-in stalak za monitor i da joj se ovo rješenje jako sviđa. "Ovo je sjajan trik za kuhinju koji pruža dodatni prostor za skladištenje, platformu za aparate i mjesto za skrivanje daske za rezanje koju redovito koristite."

Stalak za monitor zove se Elloven i dolazi u boji antracita i bijeloj. Stacey je svoj pronašla u oglasniku, rabljen, a novi se može kupiti za 24.99 eura u trgovini. Ili i vi isprobajte sreću putem oglasnika ako želite proći jeftinije.

IKEA Elloven stalak, 24.99 eura

Mnogi su pohvalili ideju

Video je prikupio preko 60 tisuća lajkova i mnoštvo komentara. Neki su čak iznijeli svoje ideje kako se ovakav koncept može dodatno poboljšati. "S ovim komadom može se napraviti slatka stanica za kavu", napisala je jedna osoba. "U ladice se mogu pospremiti kapsule za kavu i žlice, a gore aparat za kavu i šalice", dodala je druga.

No, mnogi su jednostavno istaknuli da im se ideja jako sviđa, takva kakva jest. "Ovo je sjajan način za stvaranje dodatnog prostora za skladištenje ispod aparata koji zauzimaju prostor!", "Što više radnog prostora, to bolje!", "Sviđa mi se ovo. Izgleda puno bolje nego kada se daska za rezanje odloži uza zid", "Briljantno", "Ovo je baš pametno."

Pročitajte više