"Uzbudljiv novi pristup stilu Barbie": Stiže knjiga o njezinoj filmskoj turneji

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO Barbiemanija još uvijek ne popušta, obožavatelje je razveselila knjiga koju su najavili Mattel i Rizzoli. Knjiga naziva Barbie: The World Tour (Barbie: Svjetska turneja) prati Margot Robbie tijekom medijske turneje tijekom koje je nosila neke od poznatih modnih izdanja kultne lutkice.

Dosad neviđeni stilovi

"Ova knjiga je rezultat desetaka tisuća sati rada nekih od najtalentiranijih i najkreativnijih vizionara i dizajnera na svijetu", izjavio je njezin stilist Andrew Mukamal. "Margot i ja smo to htjeli podijeliti sa svijetom."

Kako piše Town&Country, zbog štrajka SAG-AFTRA, koji je rezultirao prekidom medijske turneje, sve planirane odjevne kombinacije nismo ni imali priliku vidjeti. No, sve su okupljene u predstavljenoj knjizi.

Lisa McKnight, izvršna potpredsjednica Mattela, izjavila je kako su u tvrtki iznimno uzbuđeni zbog knjige te je dodala kako je bilo inspirativno gledati kako svijet prati medijsku kampanju i stilove koje je nosila Robbie.

Knjiga Barbie: Svjetska turneja bit će izdana 8. ožujka 2024., na Dan žena, s predgovorom Edwarda Enninfula, uvodom Margaret Zhang i riječju redateljice filma Grete Gerwig. Knjiga sadrži fotografije Craiga McDeana i tekstove Robbie i Mukamala (koji su glavni autori knjige), zajedno s dizajnerima koji su ove stilove pretočili u život.

Na Amazonu je knjigu moguće prednaručiti, s tim da tamo službeno izlazi 19. ožujka.

Barbie: The World Tour, Amazon, 54.10 eura

Pročitajte više