TikTok je oduševljen ovim kuhinjskim dodatkom za začine: "Najbolji organizator"

Foto: josephjoseph.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SRCU gotovo svakog doma nalazi se kuhinja. Da bi ovaj centralni prostor bio funkcionalan i privlačan, organizacija igra ključnu ulogu.

Učinkovito organizirana kuhinja više je od estetski ugodnog prostora - to je temelj za efikasno kuhanje. Svi koji često borave u kuhinji znaju da dobra organizacija nije samo nužna kada su u pitanju veće posude i pribor, već i kada je riječ o smještaju manjih, ali esencijalnih komada, poput začina.

Važno je da su začini nadohvat ruke, ali i da ne narušavaju estetski dojam kuhinje. Upravo zato nam je za oko zapeo organizator začina Joseph Joseph, koji je zapravo praktična sklopiva polica za postavljanje u neiskorišteni prostor ispod police kuhinjskog elementa.

"Kul ideja"

Krasi ga minimalistički dizajn i izvlačni odjeljak koji može držati do sedam standardnih teglica za začine. Instalacija ovog organizatora također je jednostavna i ne zahtijeva alate. Organizator začina Joseph Joseph posebno je popularan na TikToku, gdje ga mnogi korisnici hvale.

@girlyyouarebeautiful In my “kitchen favorites” list or DM me C863 for 🔗! Spice up your life and your kitchen cabinet with this spice rack organizer!! 😆😁 It goes under your cabinet shelf utilizing unused space and easily slides out when you need a spice and slides right back when in you’re done!! ✨ I was able to fit 5 spice jars in 1 organizer!! 🤗🌶️ #amazonkitchen #amazonkitchenmusthaves #amazonhomegadgets #amazongadgets #amazonkitchenfinds #amazonorganization #spicerack ♬ MILLION DOLLAR BABY - Tommy Richman
@no7.design Dolap altı ve dolap içinde kullanılabilen baharat rafı aldım😍 Spice organization 🌿 #tüyolar #baharatlık #baharat #spiceorganization #spiceorganizer #spiceorganizationdrawer #spiceorganizationamazon #josephjoseph #mutfakvideoları #mutfakduzeni #mutfakduzenleme #mutfakdüzeni #mutfakdüzenleme #mutfakdüzenleyici ♬ Ghibli-style nostalgic waltz - MaSssuguMusic

"Ovo je baš dobro", "Sviđa mi se koncept, samo mi treba nešto veće za moje začine", "Gdje ga mogu kupiti", "Izgleda odlično", "Kul ideja", "Ovo je tako pametno", "Volim Joseph Joseph proizvode, samo su skupi", "Najbolji organizator", neki su od komentara ispod videa s ovim Joseph Joseph organizatorom za začine u prvom planu. 

Joseph Joseph organizator začina može se kupiti u više trgovina, a košta između 20 do 25 eura. Možete ga vidjeti ispod. 

Organizator za ispod polica za posude za začine Joseph Joseph, Kulina, 25.20 eura

Pročitajte više