Zara ima duplić adidas Samba koji košta 26 eura

Foto: zara.com/massimodutti.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS Samba tenisice dominiraju tom popularnom kategorijom obuće već više od godinu dana. Model je postao toliko popularan i tražen da je LYST proglasio Sambe najpopularnijim tenisicama 2023. godine. Stoga ne iznenađuje što se mnoge nove iteracije ovog modela brzo rasprodaju čim stignu na police, dok je neke verzije gotovo nemoguće nabaviti.

No s rastom popularnosti dođu i duplići. Tako su mnogi high-street brendovi lansirali svoje verzije ove popularne siluete, a jedan od njih je i Zara. Ova modna kuća već je i prošle godine imala modele koji su neodoljivo podsjećali na Sambe, a čini se da je i ove godine odlučila nastaviti nuditi svoje verzije. 

Pregledali smo ponudu trgovina i izdvojili sve modele koje ima u ponudi, a koji sliče na Sambe. Cijene im se kreću između 26 i 40 eura, a možete ih vidjeti ispod. 

Tenisice, Zara, 25.95 eura
Kombinirane kožne tenisice, Zara, 39.95 eura
Tenisice od najlona, Zara, 29.95 eura
Kombinirane niske tenisice, Zara, 29.95 eura

Massimo Dutti isto ima duplić

Također, u ponudi sestrinske marke Massimo Dutti može se pronaći duplić popularne siluete. Kao što je očekivano, cijena je nešto viša u odnosu na Zarine verzije. 

Tenisice s kombiniranim dijelovima, Massimo Dutti, 79.95 eura

Pročitajte više