Zara ima savršenu haljinu za proljeće koja bi se sigurno svidjela i Marilyn Monroe

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UZ DOLAZAK proljeća, vrijeme je za osvježavanje stila i dodavanje novih komada u ormar, a ovog puta Zara nas je obradovala pravim modnim draguljem. Njihova najnovija kreacija - haljina koju bi obožavala i sama ikona stila Marilyn Monroe - već je postala golemi hit na društvenim mrežama. 

Brojni komentari na društvenim mrežama svjedoče da su mnogi prvo pomislili na poznatu glumicu kada su vidjeli ovu haljinu: "Ovo je nešto što bi Marilyn Monroe nosila", "Ima Marilyn Monroe vibe", "Ovo je Marilyn Monroe."

Ova haljina nije samo komad odjeće, ona je oda klasičnoj eleganciji s modernim twistom. Savršeno skrojena linija prati siluetu tijela, ističući ženstvene obline na način koji je oduvijek bio popularan, baš poput stila koji je utjelovljavala slavna Marilyn. 

@cosywhite.store ZARA New in white satin dress is giving me Marilyn Monroe vibes✨💕#zaranewcollection #zaranewin #zaraoutfit #zaratryon #zarafinds #zaraviral #newinzara #fashionhaul #springfashion #zara2024 #springoutfit #springoutfitideas #fyp#foryoupage#zaradress#dress ♬ redrum - Joss 🦇
@inspo.byola Zara Dress 🤍 #fyp #fürdich #fürdeineseite ♬ Obsessed x B.A.D. x In For It - SojEdits

Bijela boja i fini detalji čine ovu haljinu neodoljivom opcijom za proljetne dane. Idealna je za različite prilike, od šetnje gradom do večernjeg izlaska. Haljina je ukrašena mašnom, ima podstavu iste boje i kopčanje patentnim zatvaračem sa strane.

S obzirom na velik interes koji je već izazvala na društvenim mrežama, preporučujemo da požurite s kupnjom ako želite ovu haljinu u svom ormaru. Dostupna je po cijeni od 25.95 eura, a možete je pregledati ovdje.

Pročitajte više