170 kila mišića nakon Tajlanda i snimanja "Konana" u Bugarskoj stiže u Split

BOB SAPP sigurno stiže u Split za desetak dana na 10. borilački spektakl "Obračun u ringu". Informaciju nam je potvrdio glavni organizator Marko Žaja koji nam je i otkrio da da se protiv "Zvijeri" sazdane od gotovo 170 kilograma mišića neće boriti naš olimpijski boksač Marko Tomasović koji je trebao biti njegov originalni protivnik.

> Video - Bob Sapp u Splitu: "Zvijer" na 10. Obračunu u ringu!

"Sapp definitivno dolazi. To je gotova stvar, ugovor je davno potpisan. Bob je posljednjih mjesec i pol dana proveo na Tajlandu gdje pripremao za meč u Splitu, ovih dana ide u Bugarsku gdje snima film Konan u kojem će tumačiti glavnog negativca, a zatim stiže ovdje. U Splitu će provesti četiri ili pet dana", rekao nam je Žaja objasnivši zašto na drugu stranu ringa neće stati Tomasović.

"S obzirom na nove okolnosti vezane uz Hrvatski boksački savez i novog izbornika, Tomasović je prisiljen ići na Prvenstvo Hrvatske koje se narednog vikenda održava na Krku. Kako u ugovoru sa Sappom stoji da se niti jedan od boraca tri tjedna prije borbe zbog rizika od ozljede ne smije boriti na drugim mjestima, jasno je da smo Sappovim ljudima morali prepustiti odabir drugog protivnika. U igri je šest boraca. Od njih šest, petorica su stranci, pa vam sa 99 posto sigurnosti mogu potvrditi da će se Bob Sapp u Splitu boriti protiv stranog imena", rekao je Žaja.

No, Tomasović će ipak nastupiti, ali protiv nekog drugog protivnika.

"Da, Marko sigurno nastupa, a to je i najbitnije, odnosno da će i on i Sapp biti tu večer u ringu. Moram reći da je žalosno i tužno to što se događa našem borcu. Ovdje mislim na igre koje dolaze is boksačkog Saveza. Ne znam tko stoji iza toga, no to sve graniči sa zdravim razumom. On je jedan od Top 10 boraca u ovom trenutku, u životnoj je formi, a na ovako ga se perfidan način izbacuje iz reprezentacije", objašnjava Žaja.

Pjetraj: Na laži ne odgovaram

Izbornik Leonard Pjetraj zamoljen da komentira ove ozbiljne optužbe, rekao je za Index da ne želi komentirati bezočne laži i da se ne želi spuštati na tu razinu.

"Pravila su za sve ista, postoji jasan i transparentan način na koji se dolazi do reprezentacije i sve je čisto. Pred Tomasovićem je prilika na Prvenstvu Hrvatske, nek se tamo dokaže", odlučan je bio Pjetraj.

Boks i K-1 ipak su dvije različite stvari, a Prvenstvo Hrvatske i splitski "Obračun u ringu" dvije odvojene priče koje vjerojatno niti ne pripadaju u isti članak. Zaključke zato ostavljamo za naredna vremena...

Pročitajte više