Aco Petrović poručio vjerovnicima: Za vas imamo samo četiri milijuna kuna, čekam odgovor do petka!

Foto: Hina

IPAK se kreće. Od imenovanja na mjesto klupskog operativca, Aco Petrović uspio se nagoditi s Jerelom Blassingameom te je doveo novog igrača pod Toranj, Antu Žižića. Kako sada stvari stoje, Petrović bi uskoro mogao upisati novu pobjedu. Samo da vjerovnici popuste...

"Došlo je vrijeme da nakon nekoliko rundi razgovora podvučemo crtu i da javnosti predočimo do kuda smo došli. Sve što je i prije bilo ponuđeno vjerovnicima stoji i sada pri čemu od njih očekujemo da se do petka izjasne o našoj ponudi", rekao je Petrović.

Podsjećamo, među vjerovnicima koji drže Cibonu pod blokadom su Tomas, Markota, Giriček i Vrbanac, a Petrovićeva ponuda glasi: "isplata 50 posto dugovanja odmah i 25 posto naknadno. Mi imamo samo četiri milijuna za njih, a ne pet, šest ili više. Ako do petka ne pristanu na opciju A, mi ćemo aktivirati plan B što je kudikamo lošija opcija za vjerovnike na FIBA-i od ponude koja je na stolu", poručio je Petrović.

"Blassingame je skinuo Ciboni omču oko vrata"

Nekima je zasmetalo što je Cibona prvo isplatila Blassingamea.

"Ne znam što je ovdje sporno. On se odrekao ugovora vrijednog 240 tisuća eura i na taj je način skinuo Ciboni omču oko vrata", tvrdi Petrović, koji usprkos svim problemima gradi momčad za novu sezonu.

"Želimo dovesti Svena Smajlagića (op.a. sin proslavljenog hrvatskog rukometaša i trenera Irfana), ali ništa od toga ukoliko nam ostane Fibina blokada. Šteta, jer me podsjeća na Bogdanovića u malom. Razgovarao sam s još trojicom igrača koji bi nam pomogli da ispunimo ciljeve za iduću sezonu". 

Pročitajte više