Ademi: Split nam nije mogao ozbiljnije zaprijetiti

Foto: Hina

DINAMO je pred 1200 gledatelja (službeni podaci maksimirskog kluba) slavio protiv Splita 2:0. Arijan Ademi čestitao je svojim suigračima na pobjedi, a zahvalio se i navijačima na podršci.

> Dinamo pobijedio Split "pred rodbinom i prijateljima", Cekici slomio ključnu kost

"Sretan sam zbog nove pobjede jer smo odigrali stvarno dobru utakmicu i zasluženo upisali tri boda. Split je dosta čvrsta i kvalitetna momčad, ali kad smo mi na ovakvoj razini kao danas nisu nam mogli ozbiljnije zaprijetiti. Imali smo lijepu podršku s tribina i hvala svim navijačima na sportskoj atmosferi i podršci", rekao je Ademi.

Machado: Bili smo bolja momčad

Tih 1200 gledatelja čine samo kap u moru s obzirom da maksimirski stadion može primiti oko 30 tisuća navijača. Paulo Machado se zahvalio onim najhrabrijima koji su u subotu popodne došli bodriti Mamićev Dinamo.

"Hvala navijačima na podršci protiv Splita, svi smo sretni zbog lijepe i sigurne pobjede na Maksimiru. Bili smo bolja momčad, dobro smo igrali, kontrolirali smo igru cijelu utakmicu i ova je pobjeda apsolutno zaslužena. Bitno je da smo nastavili dobar niz u prvenstvu i mislim da je ovo dobra pozivnica svim navijačima za nadolazeće utakmice na Maksimiru", rekao je Machado za službenu klupsku stranicu.

Fernandes: Osjećam se sve moćnije

Junior Fernandes svojim je pogotkom slomio Crvene.

"Naravno da sam sretan zbog pobjede i svog pogotka. Bili smo bolja momčad, dominirali, stvarali puno prilika i na kraju zasluženo došli do pobjede. Osjećam se sve moćnije i siguran sam da ću se nastaviti dizati s vremenom. Čestitam suigračima na dobroj igri", zaključio je.

Pročitajte više