Akcija Agram poharala Cibonu, Aco Petrović za Index: Uvijek je neugodno kad nekog hapse

Foto: Hina 

OPUSTOŠENI su jutros gradski uredi, ali i Cibona: s Milanom Bandićem u pritvoru je i bivši direktor i aktualni član novoizabrane Skupštine kluba Zdenko Antunović. Bandić i njegovi ljudi pali su u akciji PNUSKOK-a, dakle Zorana Milanović i policije Rajka Ostojića.

> Kako na uhićenje reagiraju Bandićevi omiljeni sportaši? "On po cijeli dan živi za ovaj grad"

U Ciboni tvrde da nema drame, iako ih je uhićenje njihovog skrbnika iznenadilo. U Bandićevu mrežu godinama je uvučena zagrebačka sportska elita koju je hranio novcem proračuna i prekrajanjem zakona. Odnosi u zagrebačkom sportu koji je preko Bandićevih ureda primao milijune mogli bi se njegovim uhićenjem drastično mijenjati. 

Uhićeni Zdenko Antunović bio je direktor Cibone tijekom njezine agonije od pada u ruke politike 2010. godine. Iako je klub doveden do ruba stečaja, usprkos svim "rotacijama" s gradom, Antunović je opet izabran u Skupštinu kluba. Obnaša i dužnost predsjednika Zagrebačkog športskog saveza. 

"Prije svega treba biti strpljiv i vidjeti kako će se istraga razvijati. Ne znam ima li u tome svemu Cibone, ali vjerujem da nema. Ako nismo u toj priči, ne očekujemo potrese i idemo svojim putem", Indexu je jutros rekao Aco Petrović kojeg je Milan Bandić doveo na mjesto predsjednika Cibone. 

"Cibona nije potpisala dogovor s individuom, već s Gradom Zagrebom. Koliko vidim Grad jutros funkcionira. Uvijek je neugodno kad nekoga hapse, no ne vjerujem da će se u pogledu Cibone bilo što dramatično događati", dodaje Petrović koji nam je prije svega tjedan dana objašnjavao golemu ulogu Bandića u rehabilitaciji kluba.

"Kroz neku svoju prizmu, nisam ovo očekivao. Što da vam kažem, mislim da moj komentar nema smisla obzirom da se ne radi o Ciboni", za kraj će Aco.  

Sandra Perković pružila javnu potporu, Dinamo nema komentar

Ulisičenom gradonačelniku Milanu Bandiću potporu je javno pružila Sandra Perković.

Iz GNK Dinamo Indexu je odgovoreno da nemaju komentar na Bandićevo uhićenje. 

 >>> KOMENTAR: Dinamo i Cibona ostali bez najvećeg pokrovitelja

>>> KRONOLIGIJA JEDNOG DUGA: DOSSIER CIBONA 

 

Pročitajte više