Ancelotti: Možemo pobijediti bilo koga

Foto: Getty Images/Index

CARLO ANCELOTTI nikada nije izgubio europsku utakmicu od Bayerna u svojoj trenerskoj karijeri. Vodeći Milan i Real Madrid u osam utakmica šest je puta slavio, a dvaput remizirao. Pobjedom 1:0 u srijedu u Madridu stigao je na korak do finala Lige prvaka, ali zna da ga u Münchenu čeka još paklenih (barem) 90 minuta.

"Nismo bili u najboljem izdanju, ali možemo biti sretni s rezultatom. Igrali smo dobro. Imamo kvalitetu da možemo pobijediti bilo koga", rekao je Ancelotti nakon utakmice dodavši:

"Protiv Bayerna smo se morali braniti i igrati na kontre, dobro smo to obavili, posebno jer nije bilo Balea i s nespremnim Ronaldom".

"U početku smo imali problema, ali smo uspjeli uspostaviti našu igru. Dobro smo podnijeli pritisak, a i navijači su nam pomogli. Borit ćemo se do kraja", dodao je Talijan.

Otkrio je kako je uoči utakmice već odlučio da Ronaldo ranije napustiti igru: "Nismo htjeli riskirati više od sat vremena zbog umora". Pohvalio je i Isca, Pepea, a posebno Ikera Casillasa koji je nekoliko puta spasio Real.

Pročitajte više