Ancelottijevih 11: Ovako će Real startati u Superkupu protiv Seville

Foto: Fotomontaža/Index

AKO je vjerovati madridskom glasniku Marci, Carlo Ancelotti žestoko će napasti Sevillu u europskom Superkupu u kojem se već tradicionalno sastaju osvajač Lige prvaka i Europa lige.

Ancelotti, tvrde Španjolci, neće kalkulirati previše pa ćemo tako po prvi puta u jednoj službenoj utakmici na terenu vidjeti Kroosa, Modrića, Ronalda, Balea, Benzemu i Jamesa, dok bi obranu trebali držati Carvajal, Pepe, Sergio Ramos i Coentrao, a na golu će stajati gotovo sigurno Iker Casillas.

"Bilo bi lijepo novim trofejom otvoriti sezonu. Sevilla je prošle godine bila odlična, ali sada nam je totalna nepoznanica s obzirom da je ostala bez nekoliko ključnih igrača", rekao je Ancelotti.

"Real je favorit, ali neće im biti lako"

I doista, Sevilla se oprostila od kapetana Ivana Rakitića koji sada dijeli asistencije u Barceloni, a nove izazove potražili su i Marko Marin, Diego Perotti, Alberto Botia, Nicolys Pareja i Stephane Mbia.

"Ostali smo bez nekoliko ključnih igrača. Međutim, iako je Real favorit, vjerujte mi da im neće biti lako", poručio je trener Seville, Unai Emery.

Predsjednik Seville sličnog je mišljenja...

"Mi smo Sevilla, ničeg se ne bojimo", samouvjereno je izjavio Jose Castro.

Ipak, predsjednik Seville ima dobro uporište za pozitivnu drskost. Njegova je momčad na pripremama rušila Fenerbahče, Cordobu, Herthu i Braunschweig, a jedini poraz upisala je protiv Uniona iz Berlina.

Carlos: Sevilla će teško nadoknaditi odlazak Rakitića

"Dobri su, ali teško da mogu nešto napraviti bez kapetana Rakitića", rekao je legendarni Roberto Carlos u najavi utakmice.

"Sve osim pobjede Reala bilo bi veliko iznenađenje", nadodao je.

Bale igra u rodnom gradu

Gareth Bale ulazi u svoju drugu sezonu u Realu, a prvi službenu utakmicu odigrat će u svom rodnom gradu, Cardiffu.

"Moja obitelj i prijatelji navijat će za nas na tribinama. To će biti posebna utakmica", rekao je Bale.

Utakmica je na rasporedu u utorak od 20:45 sati.

Pročitajte više